Medewerker zorg en hospitality | helpende plus | uren in overleg

Medewerker zorg en hospitality | helpende plus | parttime | Wijdewormer | locatie Het Buitenhuis

Wij maken van logeren een uitje! Help jij ons mee?

In januari openden wij de deuren van Het Buitenhuis in Wijdewormer. Een heel nieuw concept van eigentijdse respijtzorg waar mantelzorgers, af en toe, met een goed gevoel, de zorg uit handen kunnen geven. Wij bieden dag- en logeerarrangementen en maken van het alledaagse een beleving! En bieden uiteraard de verzorging die nodig is. Super leuk dus om te helpen dit vorm te geven en er een groot succes te maken. Wil jij hier het verschil maken en zorgen dat onze gasten een fijn verblijf hebben, want daar gaat het om in het Buitenhuis?   

Jouw nieuwe baan
Bij ons verblijven gasten die thuis verzorgd worden door hun naasten. Wij nemen tijdelijk die zorg over. Dit betekent dat jij als medewerker de taken van de mantelzorger in Het Buitenhuis overneemt.  En dat is meer dan alleen verzorging!  Jij zorgt voor de juiste zorg én voor een fijn verblijf. Dit kan bij iedere gast anders zijn. Denk daarbij aan helpen bij het douchen, aankleden, toiletgang, wasje doen maar ook koffie drinken, samen eten maken, helpen bij mediahoek, wandeling maken of een spelletje spelen. En soms zullen gasten jouw hulp nodig hebben bij het uitreiken van medicatie of bij andere kleine verpleegtechnische handelingen. Heel divers dus! Jij bent verantwoordelijk voor de verschillende taken en houd je dus bezig met zorg en welzijn maar ook facilitaire zaken zoals schoonmaak, weekmenu en boodschappen.

Hospitality/gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. 
Jij laat onze gasten zich echt gast voelen en samen met je collega’s zorg jij voor een mooie mix tussen gastvrijheid en zorg. Bij ons ben je dan ook geen zorg medewerker zoals je misschien gewend bent, maar zorg host. Je zorgt ervoor dat je altijd een stap voor bent en dat je een sprankelende indruk achterlaat. Je werkt mee aan een verrassend leuk verblijf waar uiteraard ook op met veel toewijding op ieders gezondheid wordt gelet. Jij zorgt voor een warm onthaal, een goede service en zorgt dat onze gasten het vakantiegevoel hebben ervaren.

Dit ben jij
Het Buitenhuis is nieuw en actueel. Dit maakt het werk uitdagend en vraagt om flexibiliteit en een hands-on mentaliteit. Gastvrijheid zit in je DNA, je bent in staat verbinding te maken en mensen met een goed gevoel hun dag te laten beleven. Je hebt een proactieve houding en kunt zelfstandig werken. En verder:

  • Je hebt minimaal een gerelateerde zorgdiploma op niveau 2 plus;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je hebt ervaring met ADL handelingen of bent bereid dit te leren;
  • Je hebt ervaring met hospitality in horeca of evenementenbranche.


Jouw nieuwe werkplek
Het Buitenhuis in Wijdewormer is een landelijk gelegen boerderij met 7 smaakvolle appartementen Een mooie locatie waar je al snel een vakantiegevoel beleeft. Terwijl de gast in Het Buitenhuis verblijft en goed wordt verzorgd, kan de mantelzorger even op adem komen. Onze gasten zijn volwassenen die thuis door mantelzorgers worden ondersteund. Het zijn bijvoorbeeld mensen met dementie, de ziekte van Parkinson, of die te maken hebben met de gevolgen van een infarct of een andere ziekte waardoor zij veel zorg nodig hebben. Een mooie uitdaging voor jou om met verschillende doelgroepen te werken, maatwerk te leveren en samen te werken met gasten, collega’s en mantelzorgers.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen De Zorgcirkel, gemeenten Landsmeer, Edam-Volendam, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad en het Zorgkantoor.

Wat kunnen wij je bieden als organisatie?
Dat is de vraag die wij belangrijk vinden om aan jou te stellen. Volg je een zorg gerelateerde opleiding, heb je ervaring als zorg medewerker, helpende plus of ben je bijvoorbeeld in opleiding tot verpleegkundige of arts en wil je graag (extra) werken in een nieuwe inspirerende omgeving? Wij bieden hier dag- en logeerarrangementen waar jij als zorgexpert én mens alle ruimte krijgt je verder te ontwikkelen en mee te werken aan een nieuw concept in de regio.

Dit krijg je van ons
Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig en enthousiast team. Daarnaast carrièremogelijkheden op al onze locaties en de kans om je verder te ontwikkelen bijvoorbeeld door ons online leerportaal en praktijkgerichte opleidingen en cursussen. En verder:

  • Een cao VVT salaris, FWG 30 (min. €2.077 en max. €2.717 o.b.v. 36 uur excl. onregelmatigheidstoeslag);
  • Een jaarcontract bij De Zorgcirkel voor 16-32 uur met de intentie tot vast en uren in overleg;
  • Je zal dag- en avonddiensten te werken. Soms zal je ook een slaapdienst hebben;
  • Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantieslag, pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage, fietsplan en een mooie bijdrage aan je sportabonnement. Woon je in (de regio) Purmerend en heb je kinderen tussen de 0-12 jaar? Wij hebben daar onze eerste eigen kinderopvang, die 7 dagen per week geopend is van 06.30–23.30 uur.


Laat wat van je horen
Heb je zin in deze afwisselende job, solliciteer dan vandaag nog. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marjoleine van den Broek, projectleider via 06-30685181. Je bent meer dan welkom.

De eerste gesprekken worden eind oktober ingepland.

Wil je graag op deze nieuwe locatie komen werken en ben je benieuwd welke vacatures wij allemaal hebben? Heb je bijvoorbeeld een zorgdiploma vanaf niveau 2+ of heb je geen zorgachtergrond? Ga dan naar www.werkenbijdezorgcirkel.nl

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Regio: Zaanstreek
Werkervaring: Starter, Junior, Medior, Senior
Opleidingsniveau: MBO-2, MBO-3
Minimale uren per week: 8
Maximale uren per week: 32
Deadline: zsm
Salaris Indicatie: 2077 - 2717 EUR
Powered by Emply