Dit zijn wij 

Met ruim 30 locaties in de regio’s Purmerend, Noord-Kennemerland, Zaanstreek en Edam-Volendam, is er altijd wel een locatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen.   

In de regio Noord-Kennemerland kun je het verschil maken bij mensen thuis of op een van onze 5 locaties.

Alle vacatures voor de regio Noord-Kennemerland bij De Zorgcirkel

Flex

📍regio Noord-Kennemerland

Werken bij de flex
Waar je werkt aan de hand van jouw beschikbaarheid mét contracturen. Jij geeft aan welke regio, doelgroep en contractgrootte bij je past. En net als je collega’s die werken op een vaste afdeling, heb jij ook fijne extra’s. 

Meer weten over de flex

Westerhout

📍Alkmaar

In het centrum van Alkmaar, in het fraaie Emmakwartier, ligt onze locatie Westerhout. Vlak bij de bruisende binnenstad en winkels in de nabije omgeving. Toch ook rustig gelegen aan het water van de Van Houtenkade. De fraaie vijver, het gezellige terras bij mooi weer, het uitstekende restaurant en de ruime appartementen maken het een populaire plek om te wonen. 

Werken bij Westerhout

 • Somatiek
 • PG
 • Revalidatie
 • Dagbesteding
Meer weten over Westerhout

Prins Hendrik

📍Egmond aan Zee

Aan de gezellige hoofdstraat van Egmond aan Zee en dichtbij zee staat het monumentale gebouw van Prins Hendrik. Het oorspronkelijke huis voor oud zeevarenden is omgebouwd tot een prettig en eigentijds verblijf voor ouderen. Leuk weetje: er is ook een echt museum in het gebouw aanwezig die vrij toegankelijk is.

Werken bij Prins Hendrik

 • Somatiek
 • PG
 • Dagbesteding
Meer weten over Prins Hendrik

Agnes

📍Egmond aan Zee

Rustig gelegen aan de rand van het schitterende duingebied van Egmond aan Zee, ligt locatie Agnes. De hoger gelegen appartementen hebben uitzicht op zee! De locatie ligt nabij een bushalte en dichtbij een winkelcentrum. 

Werken bij Agnes

 • Somatiek
 • PG
Meer weten over Agnes

De Amberhof

📍Heiloo

Op loopafstand van het gezellige centrum van Heiloo, ligt De Amberhof, die zich bevindt in een woonzorgcomplex. Een kleinschalige woonvorm waar mensen met dementie in kleine groepen wonen. Er zijn drie huiskamers waar in totaal 24 bewoners de dag doorbrengen. 

Werken bij De Amberhof

 • PG
Meer weten over Amberhof

De Mieuwijdt

📍Graft

In het mooie dorp Graft, ligt onze locatie De Mieuwijdt. Dichtbij het pittoreske centrum van De Rijp met zijn historische gebouwen, kleine straatjes en gezellige cafés en restaurants. Er is een winkelcentrum op loopafstand.

Werken bij De Mieuwijdt 

 • PG
Meer weten over De Mieuwijdt

Zorg thuis

📍regio Noord-Kennemerland

Werken bij zorg thuis 
Wij onderzoeken samen met de ouderen hoe zij zelfstandig en veilig kunnen wonen en leven. Waar nodig ondersteunen wij met zorg thuis en/of hulp in de huishouding. Wanneer er volledige zorg en ondersteuning nodig is, bieden wij het Volledig Pakket Thuis (VPT) voor een combinatie van persoonlijke zorg, sociale ondersteuning en hulp in de huishouding.

Meer weten over Zorg thuis