Ben jij medisch specialist en voel je je thuis bij een organisatie met ambitie?

Word deel van ons team!

“We steunen en inspireren elkaar tot echt goede zorg voor onze cliënten. Knallen, maar ook reflecteren en lachen. Daar krijg ik energie van.” Trees, specialist ouderengeneeskunde.

Wat kan je als medisch specialist verwachten bij De Zorgcirkel?
Bij De Zorgcirkel kom je binnen bij een vernieuwende organisatie met een droom en ambitie. Wij willen dat ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en dat zij hun bijdrage mogen leveren. Wij zijn toekomstgericht en zoeken verbinding met de cliënt, hun naasten en andere zorgaanbieders en (zorg)organisaties. Hierin willen we landelijk toonaangevend zijn. Je werkt nauw samen met een professioneel en gedreven team met een gezamenlijk doel: optimale kwaliteit van leven en ondersteuning in de laatste levensfase voor onze cliënten.

Wat past bij jou? Of loop een dagje mee!
Omdat ieder specialisme een eigen kennis en ervaring met zich meebrengt gaan we graag met je in gesprek om te bespreken wat we jou als medisch specialist in de ouderenzorg kunnen bieden. Uiteraard zal dit traject maatwerk want wij streven altijd naar een goede en duurzame samenwerking. Ook bestaat de mogelijkheid om een dagje mee kunnen lopen en zo zelf te ervaren hoe mooi de ouderenzorg is.

Wat kunnen wij jou bieden?

Ben jij een medisch specialist met interesse in ouderengeneeskunde? We gaan graag met je in gesprek over waar jouw ambitie ligt. Of loop een dagje mee! Vul je gegevens in om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Laat je gegevens achter

Talenten ontwikkelen

Wat wij erg belangrijk vinden is dat je bij De Zorgcirkel de ruimte krijgt om je talenten verder te ontwikkelen en dat je volledig gefaciliteerd aan het werk kan. Daarnaast krijg je alle ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan onze droom en ambitie. We zijn al met een aantal mooie ontwikkelingen bezig zoals bijvoorbeeld:

  • We stimuleren wetenschappelijk onderzoek en nemen deel aan het universitair netwerk ouderenzorg van Amsterdam UMC.
  • Met het aannemen van een senior onderzoeker zetten we wetenschappelijk onderzoek binnen De Zorgcirkel op de kaart.
  • Zorg, behandeling en ondersteuning biedt de Zorgcirkel zoveel mogelijk thuis, waarbij we actief en samen met onze regionale partners mogelijkheden realiseren om passende zorg en behandeling te kunnen leveren op de juiste plek en het juiste moment. Zo heeft de Zorgcirkel als eerste in Nederland het Fact-VVT. Een team dat bewezen succesvol is bij het voorkomen van crisis thuis.
  • We geven actief vorm aan het interdisciplinair werken in de wijk en zoeken daarbij naar de meest waardevolle vorm binnen de regionale context. De samenwerking en het contact met de huisartsen is goed en zien we hierbij als essentieel.
  • Binnen de ambities van De Zorgcirkel speelt slimme digitale zorg, behandeling en preventie een belangrijke rol. We zetten actief in op digitale vernieuwing, gebruik van zorgtechnologie en datasystemen die adviseren, voorspellen en de communicatie met onze cliënten en regionale partners versterken.  

Interesse?
Wil je ons gedreven team uitbreiden? We kijken graag hoe jij daarin past. Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct! Heb je vragen? Neem gerust contact op met Trees Lugtigheid (Specialist ouderengeneeskunde) 06 19022788/t.lugtigheid@zorgcirkel.com. Of bel Yvonne Spit, manager Behandelzaken regio Purmerend 06 50081218/y.spit@zorgcirkel.com. We gaan graag met je in gesprek en kijken uit naar je komst!

Solliciteer direct!

Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct! Ga je liever met ons in gesprek? Laat dan bovenin deze pagina je gegevens achter.

Werken als arts of specialist bij De Zorgcirkel

Ouderenzorg is dynamisch en complex. Om eigentijdse ouderenzorg goed vorm te geven, zijn we voortdurend op zoek naar de juiste mensen. Professionals met enthousiasme, deskundigheid en een warm hart voor hun cliënt. Ben jij medisch specialist met ervaring in een ander vakgebied, en heb je interesse hebben in de ouderenzorg.? Dan nemen we je graag mee in de ambitie en de droom van De Zorgcirkel met betrekking tot de ouderenzorg. Maar ook wat we binnen De Zorgcirkel voor jou kunnen betekenen.

Onze droom en ambitie
Een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en hun bijdrage gewaardeerd wordt. Dat is onze droom. Wij zijn toekomstgericht en zoeken verbinding met de cliënt, hun naasten en andere zorgaanbieders en (zorg)organisaties. Hierin willen we landelijk toonaangevend zijn. De koers en de strategie van De Zorgcirkel kan je via de link vinden.

Ontwikkelingen in de Ouderenzorg
De ouderenzorg is continu in ontwikkeling, De Zorgcirkel is daarom ook steeds op zoek naar nieuwe innovaties en technieken om mee te gaan in de steeds veranderende behoefte. Als arts/specialist krijg jij dan ook alle ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan. We vinden het namelijk belangrijk dat ook jij de kans krijgt om je verder te ontwikkelen

Wetenschappelijk onderzoek hebben we binnen De Zorgcirkel op de kaart gezet door het aannemen van een senior onderzoeker maar ook nemen we deel aan het universitair netwerk ouderenzorg van het Amsterdam UMC.

Een mooi voorbeeld van een innovatie waar we als eerste in Nederland mee begonnen zijn is het Fact-VVT team waarover we vertellen op BNR nieuwsradio

Word deel van ons team!