Wij zijn De Zorgcirkel

Als je érgens iets voor anderen kunt betekenen, dan is het wel in de ouderenzorg. 

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4.300 medewerkers en 1.000 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7.500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op de locaties in onze vier regio's: Purmerend, Noord-Kennemerland, Zaanstreek en Edam-Volendam.

Onze ouderenzorg is divers en ons aanbod breed. Er is dus altijd wel een functie die bij je past. Ontdek welke mogelijkheden er voor je zijn binnen De Zorgcirkel, bij de verschillende werkgebieden in de zorg: intramuraal, extramuraal, revalidatie en de behandeldienst

Intramuraal

Wij hebben verschillende locaties waar ouderen terecht kunnen voor liefdevolle zorg en aandacht. Deze variëren van verpleeghuizen en zorgcentra tot revalidatielocaties, dagbestedingen en respijthuizen. 

📍 Onze locaties zijn gelegen in al onze vier regio's: Purmerend, Noord-Kennemerland, Zaanstreek en Edam-Volendam e.o.

Revalidatie

Wanneer ouderen geopereerd zijn, of een ongeval of aandoening hebben gehad kunnen zij bij ons revalideren. 

📍 Onze revalidatie afdelingen zijn in Purmerend (bij onze locatie Novawhere en in het Dijklander ziekenhuis) en in Alkmaar (bij onze locatie Westerhout).

Extramuraal

Wij onderzoeken samen met de ouderen hoe zij zelfstandig en veilig kunnen wonen en leven. Waar nodig ondersteunen wij met zorg thuis en/of hulp in de huishouding. Wanneer er volledige zorg en ondersteuning nodig is, bieden wij het Volledig Pakket Thuis (VPT) voor een combinatie van persoonlijke zorg, sociale ondersteuning en hulp in de huishouding.

📍 Wij bieden zorg thuis en hulp in de huishouding in bijna alle plaatsen onze vier regio's: Purmerend, Noord-Kennemerland, Zaanstreek en Edam-Volendam e.o.

Behandeldienst

Er worden diverse behandelingen aangeboden: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek, psychologie, geestelijke verzorging, medische behandeldienst en 65+ fitness.

📍 Wij bieden behandelingen aan in al onze vier regio's: Purmerend, Noord-Kennemerland, Zaanstreek en Edam-Volendam e.o.

Wij zijn De Zorgcirkel. 

Met ruim 30 locaties in onze vier regio’s, is er altijd wel een locatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen.

📍Regio Purmerend

📍Regio Noord-Kennemerland

📍Regio Zaanstreek 

📍Regio Edam-Volendam