Vakantiewerk bij De Zorgcirkel

Leuk én goedbetaald!

Heb je ervaring of interesse in de zorg en zoek je een leuke én goedbetaalde vakantiebaan?

Verdien minimaal € 10,48 per uur (en minimaal €12,50 als je een zorgopleiding volgt)!

Volg jij een zorgopleiding of heb je die net afgerond? En wil jij echt iets betekenen voor een ander, leuk werk doen en ook nog eens lekker verdienen? Meld je dan aan voor vakantiewerk bij De Zorgcirkel. Er is van alles mogelijk. En het sluit ook nog eens goed aan op je opleiding! 

Bekijk de vacatures en laat je gegevens achter. Tot snel!!

Vakantiewerk

Alle vacatures voor vakantiewerk bij De Zorgcirkel

Wat past bij jou?

Zoek jij een leuke baan in de zomer, waarin je jezelf kunt ontwikkelen en echt iets kunt betekenen voor een ander? Word vakantiemedewerker bij De Zorgcirkel en help een glimlach te toveren op het gezicht van onze ouderen. Het is ook nog eens goedbetaald. Als vakantiekracht werk je bij een locatie of thuis bij mensen, afhankelijk van je functie. Doe jij een opleiding in de zorg of heb je net je opleiding afgerond dan verdien je vermoedelijk meer! Afhankelijk van ervaring en opleidingsjaar.

Je kunt aan de slag als

Zorg assistent
Heb je een zorgachtergrond, doordat je bijvoorbeeld een zorgopleiding volgt, dan kun je (met back-up) enigszins zelfstandig in de zorg werken bij een locatie of bij cliënten thuis. Na de vakantie bieden we vaak de mogelijkheid om bij ons te blijven werken naast bijvoorbeeld je studie.

ADL assistent
Heb je (nog) geen zorgachtergrond, dan kun je soms toch in de zorg helpen als ADL ondersteuner. Het begrip ADL staat voor ‘’Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen’’ en dit zijn handelingen die mensen dagelijks in het gewone leven verrichten. Je helpt mee door ondersteunende taken op je te nemen zoals de bedden opmaken, broodjes smeren en ondersteunen bij lichte ADL.

Huiskamerassistent
Bij onze locaties hebben we op de afdelingen gezamenlijke huiskamers, waar de bewoners gedurende de dag veel tijd kunnen doorbrengen. Als huiskamerassistent zorg je voor een gezellige gedekte tafel, een mooie dag en vaak een glimlach op de gezichten van de bewoners.

Sylvia, huiskamerassistent PG, locatie Novawhere''Als huiskamerassistent is er geen dag hetzelfde met de bewoners. Je hebt elke dag de gekste en de leukste gesprekken. Wanneer je dienst in de ochtend begint, start je vaak met het helpen met een broodje en wat drinken. Als iedereen klaar is ruim je de boel weer op en dit gebeurt ook bij de lunch en het avondeten. Tussendoor doe je verschillende activiteiten met de bewoners, zoals een spelletje, gezellig kletsen, samen tv kijken en wanneer het weer het toelaat kun je ook een rondje buiten wandelen.’’

Medewerker facilitair
Als medewerker facilitair word je ingezet op verschillende facilitaire afdelingen zoals horeca, receptie en huishouding op een van onze locaties. Een enorm leuke en afwisselende baan waar je ook gelijk een mooi kijkje achter de schermen krijgt binnen de ouderenzorg. Zo ga je in de horeca ondersteunen bij verschillende werkzaamheden in het restaurant of keuken, bij de receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor bewoners, hun gasten, leveranciers en je collega’s. In de huishouding wordt iedereen extra blij van jouw komst omdat jij voor schone en frisse kamers maar ook algemene ruimtes gaat zorgen.

Medewerker huishouding bij cliënten thuis 
Je komt als gast bij mensen die zelfstandig thuis wonen, waar je een ondersteunende rol hebt in het huishouden. Het doel van je aanwezigheid is uiteraard dat het huis weer spic en span wordt maar ook zeker dat jouw bezoek een fijne en gezellige ervaring is. Wist je dat de helft van de ouderen in Nederland eenzaam is? Daar kun jij verandering in brengen alleen al door je aanwezigheid. Werk wat er echt toe doet, meer dan je denkt.

Vragen?

Bel of Whatsapp dan met ons via 06 - 50095210 of stuur een bericht.

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Bericht *
Versturen