Vakantiewerk

Word vakantiemaatje!

Word vakantiemaatje!

Ben je minimaal 16 jaar oud; wil jij deze zomer een goed betaalde baan, een baan waarin je jezelf als mens kan ontwikkelen en ook nog iets kan betekenen voor een ander? Dan hebben wij een leuke vakantiebaan die bij jou past!

Als vakantiemaatje bij De Zorgcirkel help je een glimlach te toveren op het gezicht van onze ouderen. En het is goedbetaald, want bij ons verdien je minimaal € 10 bruto per uur. Doe jij een opleiding in de zorg of heb je net je opleiding afgerond dan verdien je vermoedelijk meer, afhankelijk van ervaring en opleidingsjaar!

 

Vakantiewerk (ouderenzorg)

Volg je een zorgopleiding of heb je ervaring met ADL zorg? Je kunt dan aan de slag bij een woonzorgcentra en/of de thuiszorg als vakantie zorgmedewerker in de zorg.  

Kun je niet als zorgmedewerker aan de slag, maar wil je wel graag in de vakantie bij ons komen werken? Wij hebben bij onze woonzorgcentra ook leuk vakantiewerk bij de facilitaire dienst, horeca en huishouding.

 

Voor de leukste vakantiebaan in de ouderenzorg moet je natuurlijk zijn bij De Zorgcirkel. Neem snel een kijkje bij onze openstaande vacatures voor vakantiewerk en solliciteer vandaag nog! Volg je een zorgopleiding of heb je ervaring met ADL zorg kun je ook een open sollicitatie sturen.

Open sollicitatie

Volg je een zorgopleiding of heb je ervaring met ADL zorg en weet je niet welke vacature het beste bij je past? Stuur dan een open sollicitatie.

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Bericht *
Naam zorgopleiding *
Onderwijsinstelling
Welke periode ben je beschikbaar?
Met welke zorg heb je ervaring?
Versturen

Vakantiewerk

Alle vacatures voor vakantiewerk bij De Zorgcirkel