Flexbureau

Alle voordelen van flexibel werken maar wel vast in dienst.

Zelfstandig werken en je eigen tijd indelen.

Ben je gediplomeerd in de zorg en wil je graag flexibel werken? Ga de uitdaging aan bij De Zorgcirkel. Wij bieden je de gelegenheid om te werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. Zo ervaar je welke afdeling het beste bij je past. En als flex medewerker ben je altijd meer dan welkom niet alleen door je helpende hand, maar ook door je frisse blik omdat je zoveel ervaring meebrengt. Je contracturen (tussen de 1-16 uur per week) bepalen we samen tijdens je sollicitatiegesprek en is afhankelijk van je flexibiliteit. 

 

Flexmedewerker. 

Werken wanneer het jou het beste uitkomt en heel veel diversiteit. We kunnen je vier weken vooruit plannen, op verschillende afdelingen in de door jou gekozen regio.

 

Detacheren als flexmedewerker.

Wil je voldoende afwisseling maar ook de zekerheid van vaste contracturen? Ook dat kan bij De Zorgcirkel! We bieden je een contract voor maximaal 32 uur per week. Je wordt flexibel ingezet én kunt voor langere periode aan een afdeling worden gekoppeld, waar je dezelfde taken krijgt als een vaste medewerker. We kunnen je ver vooruit plannen, dus je weet precies waar je aan toe bent en dat binnen de afgesproken contracturen.

Waar kies jij voor? 

Flexmedewerker

Alle vacatures voor Flexmedewerker bij De Zorgcirkel

Wil je eerst iets vragen?

Stuur ons dan een bericht.

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Vraag *
Versturen
Powered by Emply