Flexbureau

Alle voordelen van flexibel werken maar wel vast in dienst.

Zelfstandig werken en je eigen tijd indelen.

Ben je gediplomeerd in de zorg en wil je graag flexibel werken? Ga de uitdaging aan bij De Zorgcirkel. Wij bieden je de gelegenheid om te werken op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen. Zo ervaar je welke afdeling het beste bij je past. En als flex medewerker ben je altijd meer dan welkom niet alleen door je helpende hand, maar ook door je frisse blik omdat je zoveel ervaring meebrengt. Je contracturen (tussen de 1-32 uur per week) bepalen we samen tijdens je sollicitatiegesprek en is afhankelijk van je flexibiliteit. 

 

Flexmedewerker. 

Werken wanneer het jou het beste uitkomt en heel veel diversiteit. We kunnen je vier weken vooruit plannen, op verschillende afdelingen in de door jou gekozen regio.

 

Detacheren als flexmedewerker.

Als zorg professional aan de slag maar op zoek naar afwisseling? Kom detacheren binnen onze organisatie. Ben jij 24 uur of meer inzetbaar en wil je de zekerheid van een rooster voor de aankomende 2 maanden? Dan is detacheren wat voor jou. Je wordt tijdelijk aan een afdeling gekoppeld waar je dezelfde taken hebt als jou collega van de afdeling. Wanneer de opdracht ten einde komt, gaan wij weer voor jou op zoek naar een nieuwe opdracht binnen de organisatie.

Nog vragen? Laten we kennis maken!

Open sollicitatie

Ben je gediplomeerd in de zorg en wil je graag flexibel werken (flexwerken en/of detacheren) en weet je niet welke vacature het beste bij je past? Stuur dan een open sollicitatie.

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Woonplaats *
Bericht *
Welke regio heeft je voorkeur?
Met welke zorg heb je ervaring?
Versturen

Flexmedewerker

Alle vacatures voor Flexmedewerker bij De Zorgcirkel

Wil je eerst iets vragen?

Stuur ons dan een bericht.

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Vraag *
Versturen
Ik werk al 26 jaar bij De Zorgcirkel en werkte altijd op vaste afdelingen op meerdere locaties. Sinds 2,5 jaar werk ik voor ons eigen flexbureau. Het bevalt mij heel goed omdat ik flexibel werk en ik vind het heerlijk om de regie te hebben over mijn eigen rooster. Het kan zodanig gepland worden dat het ook echt matched met mijn eigen thuissituatie. Ik ben getrouwd met een veehouder en er zijn momenten dat hij het extra druk heeft. Op die momenten pas ik mijn beschikbaarheid zo aan dat ik hem ook thuis kan helpen. Vaak ben ik ’s morgens dan thuis nodig en werk ik in de avond voor de flex. Ook is er afwisseling op werkvlak, vooral omdat ik zowel intramuraal als extramuraal werk. Ik werk nu bijvoorbeeld bij locatie Molentocht in de Purmer-Zuid en daarnaast bij de thuiszorg in Purmerend. Zo blijft mijn werk ook heel boeiend en is elke dag ook echt anders. Het is ook heel fijn dat het flexbureau gewoon heel toegankelijk is, zowel de planning als mijn manager. Werken voor het flexbureau werkt voor mij het beste en privé en werk is goed te combineren met elkaar.
Brigitte
verzorgende IG

Geen vacatures missen?

Stel een vacature alert in en mis geen enkele vacature meer!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert
Powered by Emply