Helpende (plus)

Onze zorg

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Heb je (bijna) een diploma helpende (plus) en wil je samen met ons kijken wat het beste past? 

Laat je gegevens achter

Hoi aanstaande collega!

Wat leuk dat je onze website bezoekt, want jouw helpende hand, kennis en praktische vaardigheden zijn zo welkom. De zorg voor ouderen brengt veel met zich mee. Vaak is er veel meer nodig dan alleen ADL zorg, maar juist ook het sociaal welbevinden, het luisterend oor, de echte persoonlijke zorg, iemand het gevoel geven dat hij of zij er toe doet. Dat is wat jij kunt brengen. Als gediplomeerd helpende plus (of bijna gediplomeerd) ben je heel nauw betrokken bij de cliënt en diens naasten. Het mooie aan het werk in de ouderenzorg is dat je echt een band opbouwt.

Binnen de Zorgcirkel kun je werken in diverse settingen:

  • intramurale zorg en welzijn in onze woonzorgcentra’s;
  • geriatrische revalidatie zorg waarbij we nauw samenwerken met o.a. het Dijklander Ziekenhuis en de Hogeschool van Amsterdam;
  • zorg, welzijn of huishouding bij cliënten thuis.

Daarnaast zijn we vertegenwoordigd in diverse regio’s in Noord-Holland, te weten:

  • Egmond / Heiloo
  • Alkmaar
  • Zaanstreek
  • Purmerend
  • Volendam / Edam

De vraag naar Helpenden plus zoals jij is groot. Daarom zijn we dubbel zo blij dat je een kijkje neemt op onze website. En als je dit leest, hebben we jouw interesse gewekt, want als Helpende plus kun je tenslotte overal werken. De vraag is hoe je de beste keuze maakt uit al die vacatures? Aan welke doelgroep geef jij jouw zorg en aandacht het liefst en in welk team voel jij je het meeste thuis? Hoeveel uur per week kun je werken in combinatie met privé? Overweeg je een opleiding of twijfel je nog? We kunnen ons heel goed voorstellen dat je al die keuzes en vragen eerst wilt afstemmen voordat je officieel solliciteert.

Daarom kun je bij ons op meerdere manier solliciteren:

  • We kunnen eerst samen met jou kijken wat het beste bij jou past en waar jij het meest blij van wordt. Vul onderaan je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met jou op.
  • Je kunt natuurlijk ook gewoon direct solliciteren op één van de Helpenden plus vacatures hieronder. Klik op de filter voor de regio het dichtst bij jou in de buurt.

Zo gemakkelijk kan het zijn!

Helpende plus

Alle vacatures voor Helpende plus bij De Zorgcirkel

“Ik heb eigenlijk een heel apart traject gevolgd. Ik heb jaren in de bakkerij van mijn man geholpen en toen de kinderen uit huis waren heb ik gezegd: “En nu is het tijd voor mijzelf!” Ik wilde altijd al in de zorg werken, maar het kwam er nooit van. Totdat ze bij De Zorgcirkel een Meet & Greet organiseerde. Ik weet het nog goed, het was buiten, eind augustus we waren net terug van vakantie. Nog stralend weer, gezellige statafels buiten met allemaal enthousiaste medewerkers en een heuse frietkraam. Ik vond het spannend om naar toe te gaan, maar het was echt super gezellig en we kregen een leuk gevulde goodiebag mee. Diezelfde avond hebben we direct een vervolgafspraak gemaakt en twee weken verder lag mijn contract op de deurmat! Ik ging starten als zij-instromer en had het geluk dat ik gelijk in september kon beginnen met de opleiding tot Helpende. Ik was zo blij als een kind! Mijn droom kwam eindelijk uit. Ik ben nog steeds dankbaar dat De Zorgcirkel mij deze kans gegeven heeft. Ik had tenslotte helemaal geen zorgachtergrond. Ik werk er al weer drie jaar. Mijn opleiding Helpende heb ik inmiddels gehaald en sta al ingeschreven voor de opleiding Helpende Plus. En misschien ga ik hierna nog wel VIG of MMZ doen ook. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren.”
Danielle
Powered by Emply