Het Buitenhuis

Wij maken van logeren een uitje! Help jij ons mee?
In januari openen wij de deuren van het respijthuis in Wijdewormer. Een heel nieuw concept van eigentijdse respijtzorg waar mantelzorgers, af en toe, met een goed gevoel, de zorg uit handen kunnen geven. Wij bieden dag- en logeerarrangementen en maken van het alledaagse een beleving! En bieden uiteraard de verzorging die nodig is. Super leuk dus om te helpen dit vorm te geven en er een groot succes te maken. Wil jij hier het verschil maken?  

Jouw nieuwe baan
Bij ons verblijven gasten die thuis verzorgd worden door hun naasten. Wij nemen tijdelijk die zorg over. Dit betekent dat jij de taken van de mantelzorger in Het Buitenhuis overneemt. Jij zorgt voor de juiste verzorging én voor een fijn verblijf. Dit kan bij iedere gast anders zijn. 

Jij laat onze gasten zich echt gast voelen en samen met je collega’s zorg jij voor een mooie mix tussen gastvrijheid en zorg. Bij ons ben je dan ook geen zorg medewerker zoals je misschien gewend bent, maar zorg host. Je zorgt ervoor dat je altijd een stap voor bent en dat je een sprankelende indruk achterlaat. Je werkt mee aan een verrassend leuk verblijf waar uiteraard ook op met veel toewijding op ieders gezondheid wordt gelet.

Natasja Groothuismink, wethouder Zaanstad  
Harry Rotgans, wethouder Purmerend
“Mantelzorgers zijn onmisbaar. Voor de persoon waar ze voor zorgen. Maar ook voor ons als gemeenten. Fantastisch dat Het Buitenhuis er vanaf januari voor kan zorgen dat mantelzorgers een adempauze krijgen. Even tijd voor zichzelf. Om op te laden. Want zorgen voor een ander is dierbaar, maar ook intensief”  

Lees hier meer over deze nieuwe locatie en bekijk hier een artikel van RTV Zaanstreek.

Vacatures

Alle vacatures bij onze nieuwe locatie Het Buitenhuis.

Initiatiefnemers

Het Buitenhuis is een primeur voor Zaanstreek Waterland, ontstaan uit een unieke samenwerking tussen zorgorganisatie De Zorgcirkel, gemeenten Beemster, Landsmeer, Edam/Volendam, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad en het Zorgkantoor.

Wij geloven stellig dat langdurige zorgverlening thuis alleen goed gaat als er af en toe rustpauzes worden ingelast, door zowel de gever als de ontvanger van mantelzorg.
Arjan Baan
Regiodirecteur (r)