Verpleegkundige

Onze zorg

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Heb je (bijna) een diploma verpleegkundige en wil je samen met ons kijken wat het beste past?

Laat je gegevens achter

Hoi  aanstaande collega!

Wat leuk dat je onze website bezoekt, want jouw expertise is van onschatbare waarde. De zorg voor ouderen is vaak complexer dan je denkt. Revalidatie, herstel, behoud van eigen regie door aangepaste zorg, complexe medische en psychosociale aandoeningen, welzijn en persoonsgerichte zorg, of alles tegelijk. Werken in de ouderenzorg is soms net het oplossen van een grote complexe puzzel en daarom is jouw kennis en kunde als verpleegkundige MBO-4 of HBO-V (of bijna afgestudeerd verpleegkundige) zo belangrijk.

Binnen de Zorgcirkel kun je werken in diverse settingen:

  • intramurale zorg en welzijn in onze woonzorgcentra’s;
  • geriatrische revalidatie zorg waarbij we nauw samenwerken met o.a. het Dijklander Ziekenhuis en de Hogeschool van Amsterdam;
  • zorg, welzijn of huishouding bij cliënten thuis.

Daarnaast zijn we vertegenwoordigd in diverse regio’s in Noord-Holland, te weten:

  • Purmerend
  • Noord-Kennemerland
  • Zaanstreek
  • Volendam / Edam

Als verpleegkundige kun je overal werken, dat geldt ook voor ons. Hoe maak je nu de juiste keuze tussen al dat aanbod? Welk type werk past het beste bij jou en in welke werksfeer kom jij het beste tot je recht? Welke ambities heb je en wil je eigenlijk nog doorleren? We kunnen ons heel goed voorstellen dat het moeilijk keuzes maken is.

Daarom kun je bij ons op meerdere manier solliciteren:

  • We kunnen eerst samen met jou kijken wat het beste bij jou past en waar jij het meest blij van wordt. Vul onderaan je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met jou op.
  • Je kunt natuurlijk ook gewoon direct solliciteren op één van de verpleegkundige vacatures hieronder. Klik op de filter voor de regio het dichtst bij jou in de buurt.

Zo gemakkelijk kan het zijn!

Verpleegkundige

Alle vacatures voor Verpleegkundige bij De Zorgcirkel

“Wat ik zoal doe op een dag? Tja geen dag is het zelfde, maar vaak begin ik met de rapportages door te nemen en de agenda’s van de cliënten die die dag onder mijn verantwoording vallen. Ik loop mee met de artsenrondes en kijk of ik die dag afspraken heb met familie. Bijna alle cliënten hebben wel een medische indicatie, dus cliënten met BIG-handelingen voer ik uit, maar ik begeleid of help ook mijn collega’s die een opleiding volgen of nog hulp nodig hebben met handelingen. Ik vind dat leuk om te doen. Meestal heb ik ook nog een overleg ergens, omdat ik in diverse projectgroepen zit. De projectgroep waarbij we wetenschappelijk onderzoek doen, vind ik het leukst. We werken echt aan nieuwe technologische ontwikkelingen in samenwerking met ziekenhuizen, collega zorgaanbieders en de HvA. Daar ben ik best wel trots op, omdat dit aantoont dat De Zorgcirkel niet alleen zegt ontwikkelingsgericht te zijn, maar het ook echt is.”
Wouter