Verzorgende IG

Onze zorg

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Heb je (bijna) een diploma verzorgende IG en wil je samen met ons kijken wat het beste past?

Laat je gegevens achter

Hoi aanstaande collega!

Wat leuk dat je onze website bezoekt, want jouw veelzijdige kennis en kunde is van onschatbare waarde. De zorg voor ouderen is vaak complexer dan je denkt. Revalidatie, herstel, behoud van eigen regie door aangepaste zorg, complexe medische en psychosociale aandoeningen, welzijn en persoonsgerichte zorg, of alles tegelijk. Als gediplomeerd Verzorgende IG (of bijna gediplomeerd VIG) ben je heel nauw betrokken bij de cliënt en diens naasten. Het mooie aan het werk in de ouderenzorg is dat je echt een band kunt opbouwen.

Binnen de Zorgcirkel kun je werken in diverse settings:

  • intramurale zorg en welzijn in onze woonzorgcentra’s;
  • geriatrische revalidatie zorg waarbij we nauw samenwerken met o.a. het Dijklander Ziekenhuis en Hogeschool van Amsterdam;
  • zorg, en welzijn bij cliënten thuis.

Daarnaast zijn we vertegenwoordigd in diverse regio’s in Noord-Holland, te weten:

  • Purmerend
  • Noord-Kennemerland
  • Zaanstreek
  • Volendam / Edam

Als Verzorgende IG kun je overal werken, maar hoe maak je nu de juiste keuze tussen al dat aanbod? Bij welke doelgroep kom jij het beste tot je recht en in welk team voel jij je het meeste thuis? Hoe combineer je werk en privé en misschien wil je naast je werk nog een studie oppakken? We kunnen ons heel goed voorstellen dat al die keuzes een besluiteloos effect hebben.

Daarom kun je bij ons op meerdere manier solliciteren:

  • We kunnen eerst samen met jou kijken wat het beste bij jou past en waar jij het meest blij van wordt. Vul onderaan je gegevens in en we nemen z.s.m. contact met jou op.
  • Je kunt natuurlijk ook gewoon direct solliciteren op één van de Verzorgende IG vacatures hieronder. Klik op de filter voor de regio het dichtst bij jou in de buurt.

Zo gemakkelijk kan het zijn!

Verzorgende IG

Alle vacatures voor Verzorgende IG bij De Zorgcirkel

“Toen ik net van school af kwam ben ik eerst intramuraal begonnen. Ik voelde me nog wat onzeker en dan is het fijn als je je collega’s direct om je heen hebt en gemakkelijk vragen kunt stellen. Theorie op school en stage is toch anders dan fulltime werken in de praktijk. Na twee jaar was ik toe aan meer uitdaging en ben ik zorg gaan verlenen bij cliënten thuis (wijkzorg). Natuurlijk heb je dan ook collega’s, maar meer op afstand. Het vraagt wat meer zelf oplossend vermogen en dat vond ik toen best spannend. Nu ben ik meer gewend en durf ik zelfs te zeggen dat werken in de thuiszorg mij echt vak-volwassener en besluitvaardiger hebben gemaakt. Waar ik vroeger complexe zorgvragen of mondige cliënten en diens familie nog wel eens doorverwees naar mijn collega, pak ik dat nu allemaal zelf op. Sterker nog ik ben weer toe aan een nieuwe uitdaging en ga starten met de opleiding verpleegkunde. Ik verheug me, want als ik dat diploma gehaald heb, wil ik binnen de Zorgcirkel overstappen naar revalidatie zorg. Echt super fijn dat je binnen één organisatie zoveel doorgroeimogelijkheden hebt.”
Ramon