Onze extra's

Bij De Zorgcirkel krijg je een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoi aankomende collega!

Welkom op de pagina met een deel van onze extra's die wie je bieden.

Eindejaarsuitkering
Je ontvangt elk jaar in november een eindejaarsuitkering. Als je een gedeelte van het kalenderjaar in dienst bent dan ontvang je een eindejaarsuitkering naar verhouding van het aantal maanden. De opbouw van je eindejaarsuitkering is gebaseerd op 8,33% van het door jou in de periode december tot en met november verdiende salaris. Meer weten? Ga naar artikel 3.9 in de cao VVT.

Sporten
Wij stimuleren onze medewerkers tot een gezonde leefstijl met voldoende beweging. De Zorgcirkel biedt je de mogelijkheid om te sporten met de bedrijfsfitnessregeling via High Five. Wanneer je bij ons in dienst ben kun je hier in loggen om je aan te melden. Onze organisatie ID is: S43L46

Pensioen
Je gaat werken in de sector zorg en welzijn en via ons bouw je pensioen op bij Pensioen Fonds Zorg en Welzijn (PFZW). Wanneer je bij ons in dienst bent kun je in loggen bij MijnPFZW.  

Ziektekosten
Collectieve ziektekostenverzekering van IZZ via VGZ of via CZ waarbij je korting krijgt op je premie.

Fietsplan
Wij stimuleren onze medewerkers tot een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee aan het Nationale Fietsplan! De Zorgcirkel biedt je de mogelijkheid om op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan te schaffen. Ook behoren de aanschaf van een fietsverzekering en de Nationale Fietsbonnen tot de mogelijkheden.

Griepprik
Wij bieden je gratis dit vaccin aan als je dat wilt.

Speciaal voor onze medewerkers van De Zorgcirkel bieden wij sinds 2019 kinderopvang aan. Onze eerste locatie is geopend in Purmerend bij onze locatie Jaap van Praag.

Flexibel en afgestemd op je rooster
Onze kinderopvang Villa Willemina is 7 dagen per week geopend van 06:30-23:30 uur voor kinderen vanaf baby tot en met het einde van het basisonderwijs. Bij voldoende belangstelling, komt daar in de toekomst ook nachtopvang bij.

Lees meer

Voor medewerkers van De Zorgcirkel geldt de cao VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszorg) en bevat landelijke afspraken over arbeidsvoorwaarden zoals salaris, pensioen, vergoedingen, toeslagen en verlof.

Powered by Emply