Volg een opleiding

Bij De Zorgcirkel

De ouderenzorg biedt volop carrièrekansen. Lijkt dit jou wat? Bij De Zorgcirkel bieden we leerwerktrajecten aan voor de zorg op diverse niveaus en in diverse vormen. En je doet gelijk werkervaring op! De voordelen: geen opleidingskosten, wel een salaris; direct aan de slag in de praktijk; een erkend mbo-diploma; leuke collega’s; beteken iets voor een ander.

Het Leerwerktraject bij De Zorgcirkel

Het leerwerktraject noemen we ook wel BBL wat staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Bij deze opleidingsvarianten werk en leer je in de praktijk en krijg je gemiddeld éénmaal per week les. Kies je voor één van deze opleidingsvormen, dan krijg je gelijk een leerwerkovereenkomst bij De Zorgcirkel!

Voordelen: 

  • Een leerwerkovereenkomst voor 28 uur per week (meer uur is bespreekbaar).
  • Je doet ervaring op binnen verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorgteams.
  • Geen opleidingskosten! Die betalen wij.
  • Afhankelijk van je opleiding krijg je salaris.
  • Reiskostenvergoeding wanneer je buiten een straal van 15 km van je werkplek woont.

Lijkt dit je wat? Bekijk de vacatures hieronder voor een leuk opleidingstraject en ‘solliciteer’ direct! 

Meld je alvast aan voor het volgende leerwerktraject!

Onze opleidingen starten een aantal keer per jaar. Wanneer een opleiding start is afhankelijk van het type opleiding. De reguliere opleidingen starten over het algemeen rond januari/februari en september. Via onderstaande open sollicitatie button kan je je alvast aanmelden voor een aankomend leerwerktraject in de regio van jouw keuze. Zodra we dan gaan werven voor een leerwerktraject hebben we jouw gegevens alvast in onze portefeuille. We hopen natuurlijk dat je wel even geduld kan hebben na je sollicitatie omdat er wel een tijdje kan zitten tussen jouw sollicitatie en de start van de werving.

Meld je hier alvast aan!

Vacatures

Alle vacatures voor een opleidingsplek bij De Zorgcirkel

Werken en leren

Zo ziet werken en leren er bij De Zorgcirkel uit.

Onze opleidingen:

Keuzedeel Helpende Plus 
BBL - 10 bijeenkomsten van 4 uur
Vooropleidingseis: diploma Helpende Zorg en Welzijn

Helpende Zorg en Welzijn incl. keuzedeel plus
BOL 2 jaar en BBL 1 jaar
Vooropleidingseis: diploma vmbo BB of entree niveau 1

Verzorgende IG 
BOL 3 jaar en BBL 2 jaar
Vooropleidingseis: diploma vmbo KB, havo 3 (met overgangsbewijs) of Diploma Helpende Zorg & Welzijn

Mbo Verpleegkunde
BOL 4 jaar
Vooropleidingseis: overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo, diploma vmbo KB, GL of TL

BBL 2 tot 3 jaar
Vooropleidingseis: diploma verzorgende IG of diploma van een verwante vakopleiding (mbo niveau 3)

Hbo verpleegkunde 
Voltijds / Duaal / Deeltijd 2 tot 4 jaar
Vooropleidingseis: mbo niveau 4 of havo (met diploma verpleegkundige mbo krijg je vrijstellingen)

De Zorgcirkel werkt samen met: Regio College, Horizon College, VONK, ROC TOP, ROC van Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool InHolland.

Past de ouderenzorg bij jou?

Wil je bijdragen aan een gezellige, vertrouwde en respectvolle leefomgeving voor oudere mensen? Haal je plezier uit het helpen en verzorgen van anderen?

Heb je affiniteit met oudere mensen en leg je gemakkelijk contact? Kun je je goed verplaatsen in een ander en begrijpen wat iemands wensen en behoeften zijn?

Ben je flexibel inzetbaar en wil je je door ontwikkelen voor een mooie toekomst in de ouderenzorg? Dan is een opleiding met praktijkervaring bij De Zorgcirkel zeker wat voor jou!

Wil je ook bijdragen aan een betere ouderenzorg? Bij de Zorgcirkel bepalen we samen hoe we dat doen!

Wat verwachten we van je?

Er zijn volop carrièrekansen in de ouderenzorg. Wil jij een mooie toekomst bij De Zorgcirkel met doorgroeimogelijkheden? Dan verwachten we dat je leergierig bent en initiatief neemt tot het maken van je studie- en praktijkopdrachten. Als medewerker in de zorg neem je vaak zelf beslissingen en los je zelfstandig situaties op. Zo nodig kun je andere deskundigen inschakelen. Wij stellen jouw mening op prijs. Het is belangrijk dat je je mondeling en schriftelijk kunt verwoorden en dat je beleefd, respectvol en geduldig bent naar ouderen. Samen zetten we ons in voor professionele zorg met liefdevolle aandacht.

Flexibele inzet 
Wij leveren dag en nacht zorg in wisselende diensten. Dit betekent dat je ook in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen kan worden ingeroosterd. De diensten worden ruim van te voren in het werkrooster ingepland.

Alle secundaire arbeidsvoorwaarden

LEERunit

Ben jij een talentvolle student?

Wil je het beste uit jezelf halen?
Meld je aan voor een stageplek op de LEERunit!
De LEERunit is een gedeelte van een afdeling binnen Zorgcirkel Westerhout in Alkmaar die volledig gerund wordt door studenten van verschillende opleidingen en verschillende leerjaren. Hier kunnen BOL- en BBL-studenten VIG en Verpleegkundige (alle leerjaren) stagelopen. Meer weten? Klik dan hier

Blijf op de hoogte

Heb je passie voor de zorg, ben je sociaal, super gemotiveerd en hebben wij nu geen passende vacature voor je? Stel een alert in en ontvang nieuwe opleidingstrajecten in je mailbox!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert