Opleidingen

Volg een opleiding bij De Zorgcirkel.

Leerlingen | BBL | Duaal | Deeltijd | Noord-Holland

Heb je plezier in de omgang met en verzorging van oudere mensen? Kun je je goed verplaatsen in een ander en begrijpen wat iemands wensen en behoeften zijn? Wil je een mooie toekomst (starten) in de ouderenzorg? Dan is een opleiding met praktijkervaring bij De Zorgcirkel een kans die je niet mag missen! De Zorgcirkel werkt aan de toekomst en dit doen wij graag samen met jou. En je studiekosten? Die betalen wij!

Binnen De Zorgcirkel bieden we diverse mogelijkheden om in de ouderenzorg te gaan werken en je verder te ontwikkelen. We bieden zorgopleidingen aan op diverse niveaus en in diverse vormen. Hiervoor werken wij samen met ROC’s en hogescholen in de regio.

Afhankelijk van je achtergrond kun je in onderstaande overzicht zien, welke opleidingen je bij ons zou kunnen volgen. Bij de aangeboden opleidingsvarianten werk en leer je in de praktijk én krijg je een leerarbeidsovereenkomst bij De Zorgcirkel.

Helpende (niveau 2)
BBL 1 jaar | Vooropleidingseis: VMBO-diploma BB of entreediploma niveau 1.

Verzorgende IG / MZ  (niveau 3)
BBL 3 jaar | Vooropleidingseis: VMBO-KB, Havo 3 (met overgangsbewijs), diploma Helpende Zorg & Welzijn.

Verzorgende IG flexibel (niveau 3)
BBL 2 jaar | Vooropleidingseis: Helpende, Zij-instromers minimaal MBO niveau 3.

Verpleegkundige MBO (niveau 4)
BBL 3 jaar | Vooropleidingseis: HAVO of MBO 4
BBL 2 jaar | Vooropleidingseis: diploma Verzorgende IG

Verpleegkundige HBO (niveau 6)
Deeltijd flexibel duur afhankelijk van vooropleiding | Vooropleidingseis: Verpleegkunde niveau 4 of voor zij-instromers minimaal HBO Bachelor.

HBO-V (niveau 6)
Duaal | 4 jaar | Vooropleidingseis: MBO 4 of HAVO 

* Wil je starten met een HBO opleiding maar beschik je niet over een havo-, vwo- of mbo-diploma niveau 4? Op grond van je leeftijd kun je een toelatingsexamen maken: het 21+-toelatingsonderzoekNa het behalen van de toets kun je bij ons solliciteren voor een mooie opleiding!

NIEUW

Wijkverpleegkundige Zorg duaal

HBO-V | Duaal 4 jaar
In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en vijf andere ouderenzorg aanbieders hebben we deze nieuwe HBO-V-opleiding opgezet. Met focus op thuiszorg. Tijdens deze 4-jarige opleiding werk je enkele dagen per week bij De Zorgcirkel en krijg je daarnaast les aan de HvA. De opleiding start in september 2022 en de vooropleidingseis is MBO (niveau 4), HAVO of 21+ toets behaald.

LEERunit

Ben jij een talentvolle student?

Wil je het beste uit jezelf halen?
Meld je aan voor een stageplek op de LEERunit!
De LEERunit is een gedeelte van een afdeling binnen Zorgcirkel Westerhout in Alkmaar die volledig gerund wordt door studenten van verschillende opleidingen en verschillende leerjaren. Hier kunnen BOL- en BBL-studenten VIG en Verpleegkundige (alle leerjaren) stagelopen. Meer weten? Klik dan hier

Opleidingen

Alle vacatures voor een opleidingsplek bij De Zorgcirkel

Dit bieden wij aan. 

  • Een betrokken werkgever die persoonlijke aandacht heeft voor jouw carrière in de ouderenzorg;
  • Betekenisvol werk en volop carrièremogelijkheden;
  • Werkbegeleiding op je afdeling en begeleiding door een praktijkopleider;
  • Kom je bij ons werken in combinatie met leren? Je komt dan bij ons in dienst en ontvang je salaris conform cao VVT inclusief een lestijdvergoeding. We bieden daarnaast leuke extra’s zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, een bijdrage aan je sportabonnement, pensioen bij een betrouwbaar pensioenfonds en een fietsplan. Heb je kinderen tussen de 0-12 jaar? In Purmerend is vorig jaar onze eerste kinderopvang geopend, speciaal voor onze eigen medewerkers, die elke dag geopend is van 06:30-23:30 uur. 
Alle secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken en leren

Zo ziet werken en leren er bij De Zorgcirkel uit.

Een opleiding bij ons volgen?

Heb je passie voor de zorg, ben je sociaal, super gemotiveerd en hebben wij nu geen passende vacature voor je? Stel een alert in en ontvang nieuwe opleidingstrajecten in je mailbox!

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert

Meer weten?

Neem contact met ons op! Bel of app naar 06-50095210 of stuur ons een bericht.

Naam *
Email *
Telefoonnummer *
Bericht *
Versturen
Powered by Emply