Ontdek De Zorgcirkel 

Woensdag 4 oktober 2023 | 14:00-17:30 uur

Locatie Novawhere (P.J. Oudlaan 1) in Purmerend
Fantastische ontdek- en doe woensdagmiddag bij De Zorgcirkel, met en zonder kids. 

4 oktober wordt de leukste woensdagmiddag van oktober! Kom langs op de fantastische ontdek- en doe woensdagmiddag van De Zorgcirkel. Maak kennis met onze zorgrobots, dierendag-knutselen, win mooie prijzen met de schoonmaakwedstrijd, ga op prikles en nog heel veel meer! Je ontdekt ook de mooiste banen en leukste opleidingen bij ons.  Je bent vanaf 14 uur van harte welkom! Met én zonder kinderen. Er is voor iedereen wat te doen. Ervaar het zelf, zeker weten dat je wordt verrast! De medewerkers van De Zorgcirkel kijken er naar uit om je alles te laten zien.

Waterland Werkt

Zondag 8 oktober | 12:00-16:00 uur

De Koog in Purmerend
Waterland Werkt is hét grootschalige evenement waar het bedrijfsleven, (beroeps) opleidingen, leerlingen, studenten, werkzoekenden, carrièreswitchers en andere geïnteresseerden elkaar ontmoeten. 

Omgekeerd Solliciteren Alkmaar

Datum: 1 november 2023 | 10:00 – 14:00 uur

Theater de Vest (Canadaplein 2) in Alkmaar
Voor dit event zijn er werkgevers aanwezig uit diverse branches. Alle werkgevers worden in de gelegenheid gesteld een korte pitch te geven over wat voor functies er momenteel open staan en waarom je bij ons zou willen werken. Na de pitches gaat de banenmarkt van start.