Geen zorgachtergrond?

Werken in de ouderenzorg zonder zorgdiploma

Heb je geen zorgdiploma, maar wel interesse in werken in de ouderenzorg? Jouw interesse is HARTverwarmend!

Werken bij De Zorgcirkel, is werken voor een ouderenzorg organisatie met een maatschappelijke impact, waar je écht van grote waarde bent.

Een organisatie waar liefdevolle aandacht en persoonlijke zorg centraal staat in je werkzaamheden. Heb je geen zorgachtergrond, maar wel hart voor de zorg? Bekijk dan de mogelijkheden om de (over)stap naar de zorg te maken.

Ondersteunende (zorg)functies
Ook zonder gerichte (zorg)opleiding zijn er veel leuke banen te vinden in de ouderenzorg. Meestal zijn dit ondersteunende functies, waarin jouw bijdrage ook heel waardevol is. Dit maakt het werk niet minder belangrijk, sterker nog, jouw bijdrage is net zo waardevol. Denk bijvoorbeeld aan huiskamerassistent of medewerker facilitair bij één van onze locaties of medewerker gastvrijheid of huishoudelijk medewerker bij mensen thuis. 

Heb je geen (zorg)diploma, maar wil je wel graag aan de slag in de ouderenzorg? Bekijk hieronder de mogelijkheden. Kun je nu geen leuke vacature vinden? Meld je dan aan voor onze job-alert. We hopen gauw kennis met je te mogen maken.

Alle vacatures waar je geen zorgdiploma voor nodig hebt bij De Zorgcirkel

Is werken bij De Zorgcirkel iets voor jou? Boer Ayoub Louihrani probeerde het uit.