Dit zijn wij 

Met ruim 30 locaties in de regio’s Purmerend, Noord-Kennemerland, Zaanstreek en Edam-Volendam, is er altijd wel een locatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen.   

In de regio Edam-Volendam kun je het verschil maken bij mensen thuis of op een van onze 5 locaties.

Alle vacatures voor de regio Edam-Volendam bij De Zorgcirkel

Flex

📍regio Edam-Volendam

Werken bij de flex
Waar je werkt aan de hand van jouw beschikbaarheid mét contracturen. Jij geeft aan welke regio, doelgroep en contractgrootte bij je past. En net als je collega’s die werken op een vaste afdeling, heb jij ook fijne extra’s. 

Meer weten over de flex

Sint Nicolaashof

📍Volendam

In het centrum van het oude vissersdorp Volendam, vlakbij de haven, het winkelcentrum en het IJsselmeer, ligt onze locatie Sint Nicolaashof.

Werken bij Sint Nicolaashof

  • Somatiek
  • PG
  • Dagbesteding
Meer weten over Sint Nicolaashof

Gouwzee

📍Volendam

In het sfeervolle oude centrum van Volendam, ligt onze locatie Gouwzee zeer centraal. Met winkels, cafés en de gezellige Volendamse dijk op loopafstand. 

Werken bij Gouwzee

  • Somatiek
  • PG

Gouwzee maakt onderdeel uit van woonzorgcentrum Sint Nicolaashof en bestaat uit 2 delen. Zo zijn er 9 luxe huurappartementen voor mensen met een zorgindicatie en is er een woonvoorziening voor mensen met dementie en ouderen die intensieve zorg nodig hebben.

Meer weten over Gouwzee

Friese Vlaak

📍Volendam

In nieuwbouwwijk De Broeckgouw in Volendam is aan de Friese Vlaak een prachtig en duurzaam woon-zorgcomplex gerealiseerd. Het complex omvat drie gebouwen (IJssel Staete, Friese Staete en Broecker Staete) met verschillende woonvormen omringd door een parkvoorziening. 

Werken bij Friese Vlaak

  • Somatiek
  • PG
Meer weten over Friese Vlaak

De Seevanck

📍Oosthuizen

Aan de Raadhuisstraat, de hoofdstraat in Oosthuizen, ligt onze locatie De Seevanck. Met één voet buiten de deur sta je al midden in het dorp met rondom alle winkels. Er is een bushalte aan de verwachte provinciale weg.

Werken bij De Seevanck

  • PG
  • Dagbesteding

De Seevanck is een kleine locatie met slechts 30 appartementen. 

Meer weten over Frieze Vlaak

De Notaris

📍Oosthuizen

Aan de gezellige Raadhuisstraat in Oosthuizen, direct naast onze locatie De Seevanck, ligt locatie De Notaris.

Werken bij De Notaris

  • PG

De Notaris is gespecialiseerd in zorg voor mensen met dementie. Er wonen hier twaalf mensen verdeeld over twee woongroepen, met elk zes bewoners. 

Meer weten over Frieze Vlaak

Zorg thuis

📍regio Edam-Volendam

Werken bij zorg thuis 
Wij onderzoeken samen met de ouderen hoe zij zelfstandig en veilig kunnen wonen en leven. Waar nodig ondersteunen wij met zorg thuis en/of hulp in de huishouding. Wanneer er volledige zorg en ondersteuning nodig is, bieden wij het Volledig Pakket Thuis (VPT) voor een combinatie van persoonlijke zorg, sociale ondersteuning en hulp in de huishouding.

Meer weten over zorg thuis