Geriatrische revalidatie GRZ

Ouderenrevalidatie bij De Zorgcirkel

De Zorgcirkel en ouderenrevalidatie

De Zorgcirkel en ouderenrevalidatie.

Ben jij net als wij verslingerd aan afwisseling, werkplezier en wil je vol energie na je werk naar huis? Grote kans dat je bij ons helemaal op je plek zult zijn. De 150 collega's van Zorcirkel Revalidatie zijn oplossers, doorzetters en geloven in de kracht van samenwerken. Onze revalidatieteams bestaan uit huiskamersassistenten, helpenden, leerlingen, zorgmedewerkers en behandelaren. Iedereen is gepassioneerd om de revalidant te stimuleren te bereiken wat hij kan en wil. Zodat iemand na de revalidatietijd met vertrouwen in zichzelf en acceptatie van (on)mogelijkheden het leven thuis weer kan leven. Soms is het een complexe medische puzzel, die we altijd samen met de revalidant weten op te lossen. ​​​​​​

Zorgcirkel GRZ heeft drie locaties, waarvan een in het Dijklanderziekenhuis. De andere twee locaties zijn onderdeel van een woonzorgcentrum, in Alkmaar Westerhout en in Purmerend Novawhere. Ook thuis staat De Zorgcirkel paraat, met therapie of thuiszorg. 
​​​​​​​
Je kunt bij ons kiezen voor een vast revalidatieteam in Alkmaar of Purmerend of werken in onze flexpool. ​​​​​​​Werken bij Zorgcirkel GRZ betekent dat je onderdeel bent van De Zorgcirkel, een van de grootste ouderenzorgorganisatie van Noord-Holland. Met alle voordelen en mogelijkheden van dien!

Met jou erbij kunnen we nóg meer bereiken. Ontdek wat er bij jou en je diploma past! ​​​​​​​

Solliciteer op een van de vacatures of kijk samen met ons wat bij jou en je diploma past!

Dafna
Verzorgende IG
Esther
Helpende plus
Karim
Verpleegkundige
Mandy
Verpleegkundige
Ria
Zorgcirkel Flex
Lise
Leerling V&V Verzorgende IG
Saskia
Leerling verpleegkundige
Wijnand
Fysiotherapeut
Deborah
Fysiotherapeut
Evelien
Specialist ouderengeneeskunde
Louise
Huiskamerassistent
Sakina
Huiskamerassistent
De vraag naar geriatrische revalidatie groeit enorm, dus onze teams ook. Nieuwsgierig wat het werk inhoudt? Loop eens een dagje mee in Alkmaar of Purmerend. 
Zorgcirkel Revalidatieteam Transitorium
in het Dijklanderziekenhuis in Purmerend