Werken bij De Zorgcirkel

Wij hebben vele leuke functies bij mensen thuis of bij één van onze locaties.

Welkom bij De Zorgcirkel.

Bezorg jij onze cliënten een glimlach?

Medewerkers die hun werk goed en met veel plezier kunnen doen: daar streven we naar bij De Zorgcirkel. Wij dagen collega’s uit om zichzelf te blijven ontwikkelen, initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen om zo nog beter aan de behoeften van cliënten te kunnen voldoen.

Een warm welkom. Goede inwerkperiode. Vertrouwen. 
Ontwikkelings-, scholings-, en doorgroeimogelijkheden. Een mooi pakket aan primaire arbeidsvoorwaarden en leuke extra's. Enthousiast en wil je echt een verschil maken voor niet alleen onze cliënten, maar ook voor onze organisatie? Kom werken bij De Zorgcirkel. 

Liefdevolle aandacht. Professionele zorg. Verbinding met anderen. Samenkracht.
De Zorgcirkel werkt aan liefdevolle aandacht en professionele zorg voor ouderen en zoekt de verbinding met anderen - zowel met als zonder zorgachtergrond - om dit mogelijk te maken. Wij bieden je de gelegenheid om aan je carrière te werken binnen een groot en gevarieerd werkgebied, waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je kunt aan de slag op diverse opleidingsniveaus en binnen diverse functiegebieden. Onze organisatie is volop in beweging, lerend en ontwikkelingsgericht. Je gaat aan de slag met professionele en gedreven collega’s, die hart hebben voor de cliënten én voor elkaar. Belangrijke waarden zijn ontwikkeling, initiatief en verantwoordelijkheid, met elkaar bundelen we dat tot samenkracht.

Onze cao
In de cao Verpleeg- & Verzorgingshuizen & Thuiszorg vind je alle landelijke afspraken over arbeidsvoorwaarden zoals het salaris, pensioen, vergoedingen, toeslagen en verlof.

Onze extra's

Omdat je het verdient.

Eindejaarsuitkering
8,33% van je salaris
Sporten
Een bijdrage aan je sportabonnement
Pensioen
Bij een betrouwbaar pensioenfonds
Ziektekosten
Collectief van IZZ via VGZ of CZ
Fietsplan
Het Nationale Fietsplan
Griepprik​
Gratis vaccin van ons als je dat wilt
Leren & Ontwikkelen
Dat bij je past
KInderopvang
Eerste locatie in Purmerend

Wij staan klaar!

Heb je vragen of wil je graag in contact komen met ons? Bel of WhatsApp ons via 06-50095210 of stuur ons een bericht.

Naam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Vraag *
Versturen