Onze extra's

Bij De Zorgcirkel krijg je een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoi aankomende collega!

Welkom op de pagina met een deel van onze extra's die we je bieden.

Eindejaarsuitkering
Je ontvangt elk jaar in november een eindejaarsuitkering van 8,33% van het door jou in de periode december t/m november verdiende salaris. Als je een gedeelte van het kalenderjaar in dienst bent (geweest), ontvang je een eindejaarsuitkering naar verhouding van het aantal maanden. De eindejaarsuitkering is inclusief meer-uren.

Ziektekosten
Vanaf 2023 mogen zorgverzekeraars geen korting meer geven op de basisverzekering. Toch biedt een collectieve zorgverzekering veel voordelen. Wij bieden een collectief bij vier verschillende zorgverzekeraars. Bijvoorbeeld met korting op de aanvullende- en tandartsverzekeringen voor jou en eventuele gezinsleden. Daarnaast profiteer je van extra vergoedingen en gezondheidsprogramma’s in de collectiviteiten.

Sporten
Wij stimuleren onze medewerkers tot een gezonde leefstijl met voldoende beweging. De Zorgcirkel biedt je de mogelijkheid om te sporten met de bedrijfsfitnessregeling via Bedrijfsfitness Nederland. 

Fietsplan
Wij stimuleren onze medewerkers tot een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Werken aan een betere conditie én bijdragen aan een beter milieu? Doe dan mee aan het Nationale Fietsplan! De Zorgcirkel biedt je de mogelijkheid om op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan te schaffen. Ook behoren de aanschaf van een fietsverzekering en de Nationale Fietsbonnen tot de mogelijkheden.

Pensioen
Je gaat werken in de sector zorg en welzijn en via ons bouw je pensioen op bij Pensioen Fonds Zorg en Welzijn (PFZW). Wanneer je bij ons in dienst bent kun je in loggen bij MijnPFZW.  

Griepprik
Wij bieden je gratis dit vaccin aan als je dat wilt.

Kortingen
Naast een korting bij zorgverzekeraars en op je sportabonnement, is De Zorgcirkel ook een samenwerking aangegaan met Centraal Beheer. Je ontvangt daar korting op verschillende verzekeringen zoals: inboedel, vervoer, aansprakelijkheid, vakantie en rechtsbijstand. Daarnaast werken wij ook samen met Ziggo & Vodafone waar je in aanmerking komt voor diverse kortingen.  

Speciaal voor onze medewerkers van De Zorgcirkel bieden wij sinds 2019 kinderopvang aan. Onze eerste locatie is geopend in Purmerend bij onze locatie Jaap van Praag.

Flexibel en afgestemd op je rooster
U kunt vaste opvang afnemen of flexibele opvang. Onze kinderopvang Villa Willemina is maandag t/m vrijdag geopend van 06:30-19:00 uur voor kinderen vanaf baby tot en met het einde van het basisonderwijs. 

Lees meer

Voor medewerkers van De Zorgcirkel geldt de cao VVT (Verzorging, Verpleging en Thuiszorg) en bevat landelijke afspraken over arbeidsvoorwaarden zoals salaris, pensioen, vergoedingen, toeslagen en verlof.