Onze zorg

Drie diverse settings

Werken in onze regio’s bij een locatie of in de wijk waar alle denkbare ouderenzorg wordt geboden? Wonen, begeleiding, verzorging, verpleging en behandeling intramuraal, maar ook bij cliënten thuis. Je zult als medewerker maar een keuze moeten maken tussen al die leuke mogelijkheden!

Wij zijn vertegenwoordigd in diverse regio’s in Noord-Holland: Egmond-Heiloo, Alkmaar, Zaanstreek, Purmerend en Edam-Volendam. 

Intramurale zorg en welzijn
Bij onze woonzorgcentra bieden wij intramurale zorg en welzijn. Denk hierbij aan eenvoudige tot specialistische en intensieve zorg, dagbehandelingen, zorg aan mensen met dementie en revalidatie. Naast zorg bieden wij ook afwisselende dagprogramma’s aan met diverse activiteiten en aanvullende zorg van ons behandelteam met o.a. fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen. Samen met je collega’s biedt je onze bewoners een thuis, waar ze zijn omringd met deskundige handen en liefdevolle aandacht.

In onze regio’s in Noord-Holland hebben wij meerdere woonzorgcentra.

Extramurale zorg en welzijn
Met de juiste zorg en aandacht in de wijk kunnen mensen langer thuis blijven wonen. Samen met je team ga jij je inzetten om dit mogelijk te blijven maken. Bij onze cliënten die thuis wonen bieden wij extramurale zorg en welzijn wanneer daar behoefte aan is. Hierbij werken wij zoveel als mogelijk samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, casemanagers (dementie) en het eigen sociale netwerk van de cliënten. Ook worden er zoveel als mogelijk mensen uit de eigen sociale omgeving betrokken.

Daarnaast zijn wij ook gestart met het Volledig Pakket Thuis (VPT). Dit is een arrangement waarbij onze cliënten dezelfde zorg en begeleiding krijgen als bij onze woonzorgcentra.

Geriatrische revalidatie zorg
Revalidatie, herstel, complexe medische aandoeningen, of alles tegelijk. Werken bij onze geriatrische revalidatie zorg (GRZ) is soms net het maken van een complexe medische puzzel. Onze drie revalidatie-locaties zijn: Novahwere en Transitorium in Purmerend en Westerhout in Alkmaar.

Wij zijn partner van GRZPLUS, het samenwerkingsverband met Omring voor top revalidatie en herstel. GRZPLUS werkt nauw samen met partners, waaronder het Dijklander Ziekenhuis en de Hogeschool van Amsterdam. Samen willen we de zorg voor de revalidant nog verder verbeteren, vernieuwen en innovaties doorvoeren.