Vrijblijvend met ons in gesprek?

Heb je (bijna) een relevante bachelor of master diploma en wil je samen met ons kijken wat het beste bij je past?

Laat je gegevens achter

Werken als arts of specialist bij De Zorgcirkel

Ouderenzorg is dynamisch en complex. Om eigentijdse ouderenzorg goed vorm te geven, zijn we voortdurend op zoek naar de juiste mensen. Professionals met enthousiasme, deskundigheid en een warm hart voor hun cliënt. Ben jij medisch specialisten met ervaring in een ander vakgebied, en heb je interesse hebben in de ouderenzorg.? Dan nemen we je graag mee in de ambitie en de droom van De Zorgcirkel met betrekking tot de ouderenzorg. Maar ook wat we binnen De Zorgcirkel voor jou kunnen betekenen.

Onze droom en ambitie

Onze droom en ambitie zijn een maatschappij waarin alle ouderen zich gezien en gewaardeerd voelen en  hun bijdrage gewaardeerd wordt . Wij zijn toekomstgericht en zoeken verbinding met de cliënt, hun naasten en andere zorgaanbieders en (zorg)organisaties. Hierin willen we landelijk toonaangevend zijn. De koers en de strategie van De Zorgcirkel kan je via de link vinden.

Ontwikkelingen in de Ouderenzorg

De ouderenzorg is continu in ontwikkeling, De Zorgcirkel is daarom ook steeds op zoek naar nieuwe innovaties en technieken om mee te gaan in de steeds veranderende behoefte. Als arts/specialist krijg jij dan ook alle ruimte om met jouw ideeën aan de slag te gaan. We vinden het namelijk belangrijk dat ook jij de kans krijgt om je verder te ontwikkelen

Wetenschappelijk onderzoek hebben we binnen De Zorgcirkel op de kaart gezet door het aannemen van een senior onderzoeker maar ook nemen we deel aan het universitair netwerk ouderenzorg van het Amsterdam UMC.

Een mooi voorbeeld van een innovatie waar we als eerste in Nederland mee begonnen zijn is het Fact-VVT team waarover we vertellen op BNR nieuwsradio

Vacatures